H3 - kouluikäisten taitoluistelukoulu

H3-ryhmään ovat tervetulleita kaikki 7-11-vuotiaat luistelusta kiinnostuneet lapset. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja ja tutustutaan taitoluistelun elementteihin kuten kaariin, piruetteihin ja hyppyihin. H3-ryhmä esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä. 

Kausimaksuun kuuluu oheis- ja jääharjoitus. Oheisharjoituksissa harjoitellaan luistelua tukevia perusliikuntataitoja.

Lue lisää H3-ryhmästä:

Kevätkausi 14.1.2024 alkaen

Harjoitukset sunnuntaisin klo 15.15-17.00. Oheisharjoitus klo 15.15-16.00 ja jääharjoitus 16.15-17.00 Metritiski-areenassa.

HUOM! Ei harjoituksia 4.2.2024 kotikisojen vuoksi.

HUOM! Harjoitusajat saattavat toisinaan muuttua, joten tarkistathan harjoitusajat viikoittain vaihtuvasta viikkolistasta sekä seuraat aktiivisesti HTL:n Facebook-sivua. 

Haluatko tulla tutustumaan uuteen harrastukseen? Ensimmäinen tutustumiskerta on maksuton. Ilmoittauduthan tutustumiskerralle etukäteen sähköpostitse: laurakankainen@hotmail.com

Kausimaksu: 160 € (hämeenlinnalaiset), 167 € (ulkopaikkakuntalaiset)
STLL:n vakuutuksellinen luistelukoulupassi kuuluu kausimaksuun.

Lisätiedot: Satu Petramaa, satu.petramaa@gmail.com

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella ilmoittanut luistelijan ryhmiimme Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI! 
Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”.

Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=3786

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

  • Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

    2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä - H3.
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".

Käännyttehän rohkeasti valmentajien puoleen, jos ilmoittautumisessa on vaikeuksia.