Taitoluistelukoulu 3-7 -vuotiaille (TK)

Taitoluistelukoulu on suunnattu 3-7 -vuotiaille luistelusta innostuneille lapsille, jotka haluavat luistella jo enemmän kuin kerran viikossa. Ryhmä harjoittelee jäällä 2 kertaa viikossa ja lisäksi kerran viikossa on temppujumpassa. 

Ryhmän toiminta on leikinomaista tutustumista taitoluisteluun. Jäällä harjoitellaan perusluistelua, -askeleita, -piruetteja ja -liukuja sekä yksöishyppyjä. 

Taitoluistelukoulussa ei ole kilpailutoimintaa. Ryhmästä suuntaudutaan joko kilpa- tai harrasteryhmiin.

Ryhmään otetaan luistelijoita mahdollisuuksien mukaan ympäri vuoden. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jääharjoitukset pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 17.15-17.55 ja sunnuntaisin klo 16.15-17.05. Lisäksi temppujumppa maanantaisin klo 17.15-18.00.  

Harjoitusajat saattavat toisinaan muuttua, joten tarkistathan harjoitusajat viikoittain vaihtuvasta viikkolistasta sekä seuraat aktiivisesti HTL:n Facebook-sivua. 

Hinta: 115 €/kk (hämeenlinnalaiset), 120 €/kk (ulkopaikkakuntalaiset) 

Lisätiedot Satu Petramaa, satu.petramaa@gmail.com

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella ilmoittanut luistelijan ryhmiimme Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI! 

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”.

Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=3786

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

  • Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

    2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä - TK -Taitoluistelukoulu.
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".

Ilmoittautumisen jälkeen sinun tulee ostaa Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi kaudelle 2024-2025. Osto tapahtuu ilmoittautumisen tapaan Hoikassa kohdassa "Lisenssien osto". 

Passi on voimassa 1.5.2024-30.4.2025. Jokaisella Hämeenlinnan Taitoluistelijoissa luistelevalla tulee olla voimassa oleva harrastaja- tai kilpailupassi. Luistelukoululaisille sekä H3-ryhmäläisille seura ostaa passit ja ne kuuluvat kausimaksuun. 

Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

Passin ostamalla luistelija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Passin osto 

1. Kirjaudu Hoikaan tunnuksilla, jotka loit ilmoittautuessasi Taitoluistelukouluun. Jos et muista salasanaasi, voit pyytää uuden etusivulta kohdasta "Tilaa uusi salasana". 

2. Valitse valikosta kohta "Lisenssin osto" ja "Urheilija"

3. Tarkista luistelijan henkilötiedot ja paina "Tallenna"

4. Valitse valikosta "YL Yksinluistelu"

5. Valitse joko "Vakuutukseton harrasteluistelupassi", jos luistelijan tapaturmavakuutus kattaa taitoluisteluharrastuksen tai "Harrasteluistelupassi", jos luistelijalla ei ole taitoluisteluharrastuksen kattavaa tapaturmavakuutusta. 

6. Tarkista lisenssin tiedot, vakuuta, että olet tutustunut yleisiin ehtoihin, tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin sekä, että sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingsäännöstöä sekä yleisiä kilpailu- ja kurinpitosääntöjä. Tämän jälkeen "Hyväksy" lisenssin osto. 

Lisätietoa ei kilpailevien luistelijoiden passeista löydätte TÄÄLTÄ

Käännyttehän rohkeasti valmentajien puoleen, jos ilmoittautumisessa tai passin valinnassa on vaikeuksia.