Taitoluistimien teroitus Hämeenlinnassa - OHJE

29.9.2022

Luistimet tulee jättää viimeistään teroitusta edeltävänä iltana 3-kopista (seuravarastokoppi PT:ssä) löytyvään laatikkoon ja ne voi noutaa valmiina laatikosta teroituspäivän iltapäivällä. Luistimet jätetään teroitukseen luistinsuojien kanssa ja nauhoja ei saa solmia yhteen.

Teroituksen hinta on 18 €/luistinpari. Tasaraha laitetaan luistimeen, tai teroituksen voi tilata ja maksaa etukäteen Golden Skaten verkkokaupassa: https://goldenskate.fi/tuote/matkateroitus/ . Mikäli maksat etukäteen, laita luistimeen lappu jossa näkyy maksajan nimi, jotta maksu osataan yhdistää luistimiin.


Teroituspäiviksi on mahdollisuus tehdä myös tuotetilauksia Golden Skaten verkkokaupsta ilman toimituskuluja. Mikäli toivotte verkkokaupan www.goldenskate.fi tuotetilausten tuontia hallille toimituskuluitta, tilaukset verkkokaupassa tulee olla tehtynä teroitusviikkoa edeltävänä sunnuntaina klo 18 mennessä. Kirjoita viestikenttään tilauksessasi Tuonti Hämeenlinnaan ja valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Tilaukset tuodaan 3-koppiin Golden Skate muovipusseihin pakattuna ja nimilapulla varustettuna.