Harrasteryhmät

H3-, Young Stars-, H2- ja H-ryhmissä harrastaminen sopii kaikille kouluikäisille luistelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Harrasteryhmissä nautitaan luistelusta, opitaan taitoluistelun perustaitoja, kohotetaan kuntoa ja kehitetään ryhmätyöskentelytaitoja. 

H3-ryhmä, kouluikäisten taitoluistelukoulu

H3-ryhmään ovat tervetulleita kaikki 7-11-vuotiaat luistelusta kiinnostuneet lapset. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja ja tutustutaan taitoluistelun elementteihin kuten kaariin, piruetteihin ja hyppyihin. H3-ryhmä esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä. Lue lisää...


Young Stars

Young Stars on 12-16-vuotiaiden oma taitoluisteluryhmä. Aiempaa kokemusta taitoluistelusta ei tarvita.  Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja ja tutustutaan taitoluistelun elementteihin kuten kaariin, piruetteihin ja hyppyihin. Ryhmä esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä. Lue lisää...

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella ilmoittanut luistelijan ryhmiimme Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI! 
Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”.

Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=3786

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

  • Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

    2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä.
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".

Käännyttehän rohkeasti valmentajien puoleen, jos ilmoittautumisessa on vaikeuksia. 

H2-ryhmä

Ryhmässä harjoittelee luistelun perusteet osaavia innokkaita kouluikäisiä luistelijoita. H2-ryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa jäällä ja mahdollisuuksien mukaan yhden kerran viikossa jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Ryhmässä harjoitellaan yksöishyppyjä, piruetteja, askeleita ja liukuja.

Harjoitukset pääsääntöisesti lauantaisin klo 9.00-10.45 ja sunnuntaisin klo 16.15-17.00.

Kausimaksu: 380 € (hämeenlinnalaiset), 396 € (ulkopaikkakuntalaiset)

Lisätiedot

H-ryhmä

H-ryhmässä harjoittelee jo muutaman vuoden taitoluistelua harrastaneita lapsia ja nuoria. H-ryhmäläiset harjoittelevat kolme kertaa viikossa jäällä ja viikoittain myös jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Ryhmässä harjoitellaan yksöis- ja kaksoishyppyjä, piruetteja sekä askeleita ja liukuja. Ryhmäläisten on mahdollista halutessaan kilpailla Taitajat-sarjassa yhteisohjelmalla.

Harjoitusajat löydät viikkolistasta. 

Kausimaksu: 580 € (hämeenlinnalaiset), 603 € (ulkopaikkakuntalaiset)