Harrasteryhmät

H3-, H2- ja H-ryhmissä harrastaminen sopii kaikille kouluikäisille luistelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Harrasteryhmissä nautitaan luistelusta, opitaan taitoluistelun perustaitoja, kohotetaan kuntoa ja kehitetään ryhmätyöskentelytaitoja. 

H3-ryhmä, kouluikäisten taitoluistelukoulu

H3-ryhmään ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset luistelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja ja tutustutaan taitoluistelun elementteihin kuten kaariin, piruetteihin ja hyppyihin. H3-ryhmä esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä. 

Kausimaksuun kuuluu oheis- ja jääharjoitus. Oheisharjoituksissa harjoitellaan luistelua tukevia perusliikuntataitoja.

Lue lisää H3-ryhmästä:

Syyskausi käynnistyy syyskuussa ja jatkuu joulukuuhun saakka. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Harjoitukset sunnuntaisin klo 15.15-17.05. Oheisharjoitus klo 15.15-15.55 ja jääharjoitus 16.15-17.05

HUOM! Harjoitusajat saattavat toisinaan muuttua, joten tarkistathan harjoitusajat viikoittain vaihtuvasta viikkolistasta sekä seuraat aktiivisesti HTL:n Facebook-sivua. 

Kausimaksu: 157 € (hämeenlinnalaiset), 165 € (ulkopaikkakuntalaiset)

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com

H2-ryhmä

Ryhmässä harjoittelee luistelun perusteet osaavia innokkaita kouluikäisiä luistelijoita. H2-ryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa jäällä ja mahdollisuuksien mukaan yhden kerran viikossa jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Ryhmässä harjoitellaan yksöishyppyjä, piruetteja, askeleita ja liukuja.

Harjoitukset pääsääntöisesti lauantaisin 9.00-10.45 ja sunnuntaisin 16.15-17.05.

Kausimaksu: 375 € (hämeenlinnalaiset), 391 € (ulkopaikkakuntalaiset)

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com

H-ryhmä

H-ryhmässä harjoittelee jo muutaman vuoden taitoluistelua harrastaneita lapsia ja nuoria. H-ryhmäläiset harjoittelevat kolme kertaa viikossa jäällä ja viikoittain myös jään ulkopuolella oheisharjoituksissa. Ryhmässä harjoitellaan yksöis- ja kaksoishyppyjä, piruetteja sekä askeleita ja liukuja. Ryhmäläisten on mahdollista halutessaan kilpailla Taitajat-sarjassa yhteisohjelmalla.

Harjoitusajat löydät viikkolistasta. 

Kausimaksu: 563 € (hämeenlinnalaiset), 595 € (ulkopaikkakuntalaiset)

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com