Seura

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry (HTL) on vuonna 1983 perustettu taitoluisteluseura, joka erkaantui Hämeenlinnan Tiikereiden luistelujaostosta. Taitoluistelua Hämeenlinnassa on harrastettu ohjatusti jo vuodesta 1980 alkaen. HTL on Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseura ja seuran asioita paikallisella tasolla hoitaa vapaaehtoisista toimijoista koottu johtokunta. 

Seuran visiona on tuottaa seudun lapsille ja nuorille heidän tarpeidensa mukaista, ammatillisesti ohjattua ja laadukasta taitoluisteluvalmennusta liiton alaisuudessa.

Seurassa luistelee yhteensä noin 150 innokasta lasta, nuorta ja aikuista luistelukouluissa sekä yksinluistelun harraste- ja kilparyhmissä. Meiltä löytyy sopiva ryhmä jokaiselle ikään ja taitotasoon katsomatta haluisit sitten harrastaa luistelua kilpailematta, kilpailla harrastemielessä tai tähdätä lajin huipulle. 

Seura järjestää vuosittain omia kilpailuja ja luistelijat osallistuvat myös aktiivisesti muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla. Valmennuksesta vastaavat Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat valmentajat ja ohjaajat. 

Viime vuosina seura on järjestänyt myös taitoluistelun kesäleirejä, jotka ovat olleet hyvin suosittuja. Luistelukauden huipentumia ovat joulu– ja kevätnäytökset, joissa kaikki luistelijamme pääsevät jäälle näyttämään taitojaan ja esiintymään yleisön edessä.

Olemme Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura ja sitoutuneet STLL:n visioon ja missioon omassa toiminnassamme.

Suomen Taitoluisteluliiton visio
Koko Suomi luistelee ja parhaat maailman huipulla.

Suomen Taitoluisteluliiton missio
Suomen Taitoluisteluliitto yhdessä jäsenseurojensa kanssa luo edellytykset taitoluistelun monipuoliselle harrastus- ja kilpailutoiminnalle. Tavoitteenamme on tukea elämänmittaista liikuntaharrastusta.

Tervetuloa tutustumaan taitoluisteluun!

Johtokunta