HTL:n HOITOTIIMI UrheiluMehiläinen

Hämeenlinnan taitoluistelijoiden HOITOTIIMI UrheiluMehiläisessä

UrheiluMehiläinen on tukenasi, kun urheilussa sattuu ja tapahtuu! Saat taustajoukkoihisi oman vastuulääkärin ja terveydenhuollon tiimin, joka toimii tukenasi kaikissa urheilijan terveyteen liittyvissä asioissa. Tavoitteena on nopea sairauksien ja tapaturmien hoito.

Varaa aika Hämeenlinnan taitoluistelijoiden oman hoitotiimin asiantuntijoille tai muille Mehiläisen asiantuntijoille OmaMehiläinen-sovelluksesta löytyvän OmaUrheilu-palvelun kautta, soittamalla puh. 010 414 00 tai Mehiläisen verkkoajanvarauksesta osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi.

Lääkärit

Tapaturman sattuessa tai rasitusperäisen vaivan pitkittyessä kannattaa hakeutua lääkärin vastaanotolle. Urheilijoille tyypilliset ylirasitustilat ja hengitysvaikeudet on hoidettavissa. Astma, vatsavaivat ja infektiot niin aikuisilla kuin lapsilla usein vaativat lääkärin hoitoa.

Fysioterapeutit

Fysioterapian avulla hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja sekä erilaisia urheilu- tai rasitusvammoja. Fysioterapeuttien ohjeilla ja neuvoilla pystytän myös ennaltaehkäisemään urheiluvammoja.


HOITOTIIMI Mehiläinen Hämeenlinnassa:

Ilari Sauroja - yleislääkäri (vammat ja sairaudet)

Janne Kanervisto - yleislääkäri (vammat ja sairaudet)

Harri Kauranen - yleislääkäri ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri (vammat ja sairaudet)

Toni Karppinen - ortopedi (vammat)

Jouni Heikkilä - ortopedi (vammat)

Antti Aitasalo - fysioterapeutti

Ville Suomalainen - fysioterapeutti

Jaakko Puronaho - fysioterapeutti

Eero Turunen –fysioterapeutti