Luisteluleikkikoulu

HTL:n ja HPK:n yhteinen luisteluleikkikoulu 2-6-vuotiaille lapsille

Luisteluleikkikoulussa opetellaan luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia, välineitä ja musiikkia hyödyntäen.

Lapset jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla pienryhmiin, joissa harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Koulutetut ohjaajat kannustavat ja ohjaavat lasta kokeilemaan rohkeasti uusia taitoja. Luistelukoulu esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä.

Luisteluleikkikoulu tarjoaa hyvän pohjan kaikkiin jäälajeihin.

Luistelukoululaisille suositellaan kypärän käyttöä.

Lue lisää luisteluleikkikoulusta:

HUOM muuttunut päivämäärä! Kevätkausi alkaa 21.2.2021
Harjoitukset sunnuntaisin klo 17.15-18.00 Metritiski Areenassa. Oikean pukukopin näet aulan televisioruudulta.

Koronaohjeistus luisteluleikkikouluun saapuville:

• MASKIPAKKO Pohjantähti- ja Metritiski-areenoilla, koskee auloja, katsomoita ja pukuhuoneita eli kaikissa sisätiloissa halleilla
  • Yksi vanhempi/lapsi/ pukuhuone
  • Muistetaan turvavälit
  • Käsien pesu ja käsidesin käyttö tullessa ja lähtiessä
  • Ei saavuta sairaana hallille
  • Mieluimmin ei tulla koko perheen voimalla hallille. Mitä vähemmän väkeä sitä parempi mahdollisuus pitää korona loitolla.

HUOM! Harjoitusajat saattavat toisinaan muuttua, joten seuraathan aktiivisesti HTL:n Facebook-sivua, jossa muutoksista ilmoitetaan.

Kausimaksu: 99 €/kevätkausi

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com, Marko Rahikainen, marko.rahikainen@hpk.fi