Luisteluleikkikoulu

HTL:n ja HPK:n yhteinen luisteluleikkikoulu 2-6-vuotiaille lapsille

LUISTELULEIKKIKOULU ON TÄYNNÄ KEVÄÄN 2021 OSALTA! Jos haluat ilmoittautua varasijalle, otathan yhteyttä laurakankainen@hotmail.com. 

Luisteluleikkikoulussa opetellaan luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia, välineitä ja musiikkia hyödyntäen. 

Lapset jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla pienryhmiin, joissa harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Koulutetut ohjaajat kannustavat ja ohjaavat lasta kokeilemaan rohkeasti uusia taitoja. Luistelukoulu esiintyy omalla ohjelmallaan seuran syys- ja kevätnäytöksissä.

Luisteluleikkikoulu tarjoaa hyvän pohjan kaikkiin jäälajeihin.

Luistelukoululaisille suositellaan kypärän käyttöä. 

Lue lisää luisteluleikkikoulusta:

HPK:n ja HTL:n yhteinen Luisteluleikkikoulu käynnistyy sunnuntaina 21.2.2021. Koronarajoituksista johtuen ryhmäkokoihin sekä harjoitustunnin pituuteen on tehty pieniä muutoksia. Luistelijat jaetaan luisteluleikkikoulun ajaksi 8 hengen pienryhmiin. Pienryhmien harjoitustunnit kestävät 35 min. Yhtä aikaa jäällä harjoittelee kaksi pienryhmää kentän eri päädyissä omien ohjaajiensa johdolla.

Henkilörajoituksista johtuen vanhemmat eivät voi tulla jäälle lasten kanssa. Olemme kuitenkin perustaneet uuden vanhempi-lapsi-ryhmän, johon ovat tervetulleita kaikkein pienimmät luistelijat yhdessä yhden aikuisen kanssa. Tämän tunnin pituus on 30 min. Pienryhmässä on tilaa neljälle luistelija-vanhempiparille. Jäällä harjoittelee yhtä aikaa kaksi pienryhmää kentän eri päädyissä omien ohjaajiensa johdolla. Ennen helmikuun alkua luisteluleikkikouluun ilmoittautuneet ovat etusijalla ryhmiä täytettäessä. 

Kaikkien ryhmien harjoitukset pyritään järjestämään sunnuntaisin noin klo 17.00-18.05 välillä.

Tarkemmat ryhmäjaot ja harjoitusajat sekä toimintaohjeet lähetätään ilmoittautuneille viimeistään 15.2.2021.

Koronaohjeistus luisteluleikkikouluun saapuville:

  • MASKIPAKKO Pohjantähti- ja Metritiski-areenoilla, koskee auloja, katsomoita ja pukuhuoneita eli kaikissa sisätiloissa halleilla
  • Yksi vanhempi/lapsi/ pukuhuone
  • Muistetaan turvavälit
  • Käsien pesu ja käsidesin käyttö tullessa ja lähtiessä
  • Ei saavuta sairaana hallille
  • Mieluimmin ei tulla koko perheen voimalla hallille. Mitä vähemmän väkeä sitä parempi mahdollisuus pitää korona loitolla.

HUOM! Harjoitusajat saattavat toisinaan muuttua, joten seuraathan aktiivisesti HTL:n Facebook-sivua, jossa muutoksista ilmoitetaan. 

Kausimaksu: 99 €/kevätkausi

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com, Marko Rahikainen, marko.rahikainen@hpk.fi