Luistelukoulu

Luisteluleikkikoulu 2-6-vuotiaille lapsille 

Sunnuntaisin 28.1.-24.3.2024 Metritiski-areenassa 
Tenava-ryhmä ja Lapsi-vanhempi-ryhmä klo 17.15-17.55

Huom! Ei harjoituksia hiihtolomaviikolla. 

Syyskauden hinta 99 €, kevätkauden hinta 99 €

Luisteluleikkikoulu on suunnattu ensiaskeleitaan jäällä ottaville 2-6-vuotiaille lapsille. Luisteluleikkikouluun voi tulla, vaikka aiempaa luistelukokemusta ei olisi.

Luisteluleikkikoulussa tutustutaan jäähän sekä opetellaan luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia, välineitä ja musiikkia hyödyntäen. Jokaisella luisteluleikkikoulun kerralla on oma teemansa, jonka ympärille rakentuvat leikit ja tehtävät kannustavat lasta liikkumaan jäällä monipuolisesti, jolloin taidot karttuvat huomaamatta. Koulutetut ohjaajat kannustavat ja ohjaavat lasta kokeilemaan rohkeasti uusia taitoja jäällä. 

Luisteluleikkikoulussa on erikseen lasten oma Tenava-ryhmä sekä Lapsi-vanhempi-ryhmä. Ryhmät jaetaan tarpeen mukaan vielä omiin pienryhmiinsä,  joissa harjoittelu on turvallista ja hauskaa. 

Tenavat-ryhmässä lapset harjoittelevat omassa ryhmässään ja vanhemmat seuraavat harjoituksia katsomosta käsin.

Vanhempi-lapsi-ryhmässä pienimmät luistelijat harjoittelvat yhdessä oman tutun aikuisen kanssa (myös aikuisella tulee olla luistimet, kengät jalassa jäälle tuleminen on kiellettyä). 

Luisteluleikkikoulu tarjoaa hyvän pohjan kaikkiin jäälajeihin.

Luistelukoululaisille suositellaan kypärän käyttöä. Hämeenlinnan Taitoluistelijat vakuuttaa alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassiin kuuluvalla Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksella.

Luistelukoulu esiintyy omalla ohjelmallaan seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com

Lue lisää luistelukoulusta:

Osaako lapsesi jo luistella eteenpäin ilman tukea? 
Tervetuloa kokeilemaan taitoluistelukoulua! Taitoluistelukoulu on suunnattu 3-7 -vuotiaille luistelusta innostuneille lapsille. Ryhmä harjoittelee jäällä 2 kertaa viikossa ja lisäksi kerran viikossa temppujumpassa. Lue lisää...


Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella ilmoittanut luistelijan ryhmiimme Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI! 


Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”.

Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=3786

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

  • Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

    2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä - Luisteluleikkikoulu (syksy 2022) tai Luisteluleikkikoulu (syksy 2022 + kevät 2023) .
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".

Mitä luisteluleikkikoulun jälkeen?

Luisteluleikkikoulusta voi jatkaa taitoluistelukouluun (jääharjoitukset 2 krt/vko + temppujumppa 1 krt/vko).  

Taitoluistelukoulu on suunnattu 3-7-vuotiaille luistelusta innostuneille lapsille, jotka osaavat liikkua jäällä eteenpäin ilman tukea ja jotka haluavat luistella jo enemmän kuin kerran viikossa. Jääharjoitukset ovat pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 17.15-17.55 ja sunnuntaisin klo 16.15-17.00. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Taitoluistelukouluun.