Ohjeita vanhemmille

Toiminta jäähallilla

Jäähallille kannattaa tulla iloisella mielellä ja kiireettömästi, noin 15 minuuttia ennen oman tunnin alkua. Pukuhuoneet löytyvät jäähallin aulasta katsottuna oikealla olevan oven takaa.

Luistelukoululaisten suuresta määrästä johtuen pukukopit saattavat ruuhkautua ja omista varusteista kannattaakin pitää hyvää huolta. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista. Vaatteet ja teräsuojat on hyvä nimikoida.

Parhaiten opetukseen pääsee mukaan olemalla täsmällisesti tunnin aloitushetkellä jäällä. Jäälle ei kuitenkaan saa mennä ennen ohjaajia. Purukumin ja karamellien syöminen jäällä on ehdottomasti kielletty!

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun toimintaa

Paras paikka seurata luistelutuntia on katsomo. Laidalla ja vaihtoaitiossa harjoitusten seuraaminen häiritsee kaukalossa tapahtuvaa toimintaa. Opetuksen kannalta on parasta, jos lapset voivat keskittyä vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.

Vaihtoaitioon saa tulla ainoastaan luistimilla, koska kenkien mukana kulkeutuva hiekka voi vahingoittaa teriä.

Turvallisuussyistä johtuen jäälle meno kengillä on ehdottomasti kielletty.

Kausimaksu

Kolmen kerran miniluistelukoulu on maksuton.

Luistelukoulun syyskauden hinta on 99 €. Syyskausi kestää lokakuusta joulukuuhun. Kevätkauden ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.

Harjoitusajat

Miniluistelukoulun sekä luisteluleikkikoulun harjoitukset pidetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 17.15-18.00 Metritiski Areenassa. Muutokset harjoitusajoissa ovat kuitenkin mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista kotisivuilla Uutiset-osiossa sekä HTL:n Facebookissa. Seuraattehan siis näitä kanavia tarkasti!

Vakuutus

HTL ei vakuuta miniluistelukoulun osallistujia. Luistelijoilla sekä vanhempi-lapsi-ryhmään osallistuvilla vanhemmilla tulee olla oma luistelukouluharrastuksen kattava tapaturmavakuutus.

HTL vakuuttaa lokakuussa alkavaan luisteluleikkikouluun osallistuvat alle 15-vuotiaat lapset ryhmätapaturmavakuutuksella. Se on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa. Vakuutusta varten on seuralla oltava vakuutettavan nimi, osoite ja syntymäaika. Täytättehän nämä tiedot huolellisesti ilmoittautuessanne luisteluleikkikouluun.

Teematunnit

Kauden aikana luistelukoulussa pidetään erilaisia teematunteja, joista tiedotamme sähköpostitse. Sähköpostit saattavat toisinaan päätyä roskaposti/tarjoukset-kansioon, seuraattehn siis myös näitä.

Joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki halukkaat luisteluleikkikoululaiset pääsevät esiintymään kauden päätteeksi seuran joulu- ja kevätnäytöksessä.

Mitä luistelukoulun jälkeen?

Luistelukoulun jälkeen luistelijoiden on mahdollista siirtyä kaksi kertaa viikossa harjoittelevaan Taitoluistelukouluun (TK-ryhmä).