Ohjeita vanhemmille

Toiminta jäähallilla

Jäähallille kannattaa tulla iloisella mielellä ja kiireettömästi, noin 15 minuuttia ennen oman tunnin alkua. Koronarajoituksista johtuen pukuhuoneet ovat poissa käytöstä ja vanhemmat auttavat luistimet lapsille Pohjantähti Areenan aulassa.

Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista. Piirrämme usein harjoitusten aikana jäähän tusseilla, jotka voivat tahrata luistelijan vaatteet, joten tämä kannattaa huomioida vaatetusta valitessa. Vaatteet ja teräsuojat on hyvä nimikoida.

Parhaiten opetukseen pääsee mukaan olemalla täsmällisesti tunnin aloitushetkellä valmiina. Ohjaajat hakevat lapset Pohjantähti Areenan aulasta ennen tunnin alkua.

Purukumin ja karamellien syöminen jäällä on ehdottomasti kielletty!

Koronarajoituksista johtuen vanhemmilla ei ole pääsyä jäähallin puolelle.

Halliyhtiön ohjeistuksen mukaisesti toivomme, että vanhemmat poistuvat myös Pohjantähti Areenan aulasta, kun lapset ovat siirtyneet ohjaajien kanssa jäälle ja palaavat noutamaan lapsia vasta tunnin loppuessa. Turhaa oleskelua hallin sisätiloissa tulee välttää.

Kaikilla yli 12-vuotiailla tulee olla hallin yleisissä tiloissa liikuttaessa maski.

Turvallisuussyistä johtuen jäälle meno kengillä on ehdottomasti kielletty.

Kausimaksu

Luistelukoulun syyskauden hinta on 99 €.  Kevätkausi kestää tammikuun lopusta maaliskuun loppuun.

Harjoitusajat

Luisteluleikkikoulun harjoitukset pidetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 17.15-18.00 Metritiski-areenassa. Muutokset harjoitusajoissa ovat kuitenkin mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista kotisivujen viikkolistassa sekä HTL:n Facebookissa. Seuraattehan siis näitä kanavia tarkasti!

Vakuutus

HTL vakuuttaa luisteluleikkikouluun osallistuvat alle 15-vuotiaat lapset ryhmätapaturmavakuutuksella. Se on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa. Vakuutusta varten on seuralla oltava vakuutettavan nimi, osoite ja syntymäaika. Täytättehän nämä tiedot huolellisesti ilmoittautuessanne luisteluleikkikouluun.

Teematunnit

Kauden aikana luistelukoulussa pidetään erilaisia teematunteja, joista tiedotamme sähköpostitse. Sähköpostit saattavat toisinaan päätyä roskaposti/tarjoukset-kansioon, seuraattehn siis myös näitä.

Joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki halukkaat luisteluleikkikoululaiset pääsevät esiintymään kauden päätteeksi seuran joulu- ja kevätnäytöksessä.

Mitä luistelukoulun jälkeen?

Luistelukoulun jälkeen luistelijoiden on mahdollista siirtyä kaksi kertaa viikossa harjoittelevaan Taitoluistelukouluun (TK-ryhmä).