Koronapassi käytössä Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden harjoituksissa sekä tapahtumissa

13.12.2021

Hämeenlinnan Liikuntahallit on ottanut koronapassin käyttöön lauantaista 11.12.2021 alkaen kaikissa sisäliikuntatiloissa jäähalli mukaan lukien. Koskee myös normaaleja harjoituksia. Aluehallintoviraston määräys on tällä erää voimassa 31.12.2021 saakka.

Määräyksen mukaisesti Hämeenlinnan Taitoluistelijat edellyttää kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä koronapassia jäähallin sisätiloissa. Harjoituksiin osallistuvien 16-vuotiaiden ja vanhempien tulee esittää harjoituksiin tullessaan koronapassi. Alle 16-vuotiaat luistelijat voivat jatkaa harjoittelua normaalisti.

On hyvä tiedostaa, että koronapassi ei ole muodollisuus, josta voisi luistaa, vaan kyseessä on ehdottomasti velvoittava viranomaisohjeistus, jota HTL noudattaa tarkasti. 

Koska harjoitustilanteissa HTL:llä ei ole ylimääräisiä resursseja passien tarkistukseen, eivät vanhemmat tai muut yli 16-vuotiaat henkilöt voi jatkossa tulla seuraamaan harjoituksia katsomosta tai laidalta käsin.

Nuorimpien luistelijoiden vanhemmat voivat auttaa lapsia pukeutumaan aulassa, mutta huomioittehan, että tällöin koronapassi on esitettävä valmentajille. Jos huoltajilla ei ole koronapassia, odottavat he lapsia ulkona.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!