Seuratuotteiden verkkokauppa avattu

5.9.2023

Seuramme uudet edustusvaatteet tulevat Stadiumin kautta. Vaatteet ovat laadukkaita Craftin urheiluvaatteita, joita käytetään laajalti eri urheiluseuroissa ja lajeissa.


Vaatteita pääset tilaamaan Stadiumin verkkokaupasta, www.stadium.fi, valitsemalla valikosta Seurat (puhelimella vasemman reunan "kolme viivaa" -pudotusvalikosta). Etsi listasta Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry, Seuratuotteet. Tämän jälkeen näet valikoimassa olevat tuotteet hintoineen ja voit tehdä tilauksen.


Vaatteista on tulossa sovitusversiot hallille syyskuussa ja pyrimme saamaan toisen sovitusmahdollisuuden tammikuulle. Tarkemmat ajat vaatteiden sovitukselle ilmoitetaan Whatsapp-ryhmässä HTL tiedotus.


Samalla tukea seuralle

Oletko Stadium Member? Onko sinulla jäsentili Stadiumiin? Nyt voit tukea seuraa tekemällä ostoksia Stadiumista menettämättä omia bonuksia eli omien bonuksen lisäksi.
Miten? Kirjaudu Stadiumiin jäsensivuille, valitse tue seuraasi ja etsi Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry, Seuratuotteet. Valitse seura ja tämän jälkeen jokainen ostos Stadiumista antaa bonuksia sekä sinulle että seuralle. Halutessasi lahjoittaa enemmän, voit valita myös kohdan Lahjoita vuosibonus, tällöin lahjoitat myös oman bonuksesi seuralle.