Toimintaohjeet turvalliseen harjoitteluun korona-aikana

31.7.2020

- Harjoituksiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Valmentajilla on oikeus poistaa harjoituksista kaikki luistelijat, joilla on vähääkään flunssan oireita.

- Kädet pestään huolellisesti heti jäähallille saavuttua. Myös omaa käsidesiä suositellaan käytettäväksi käsienpesun lisänä.

- Pukuhuoneita käyttävät ainoastaan luistelijat ja valmentajat. Huoltajat, sisarukset, kaverit ym. odottavat pukuhuoneiden ulkopuolella, mieluiten ulkona. Jos luistelija tarvitsee apua luistinten sitomisessa, sitovat huoltajat luistimet pukuhuoneiden ulkopuolella. Myös valmentajilta voi pyytää apua luistinten sitomiseen ja pukeutumisessa avustamiseen.

- Luistelijat saavat siirtyä pukuhuoneisiin 15 min ennen oman harjoitusvuoron alkua ja pukuhuoneista poistutaan välittömästi omien harjoitusten päätyttyä. Alku- ja loppuverryttelyt tehdään mahdollisuuksien mukaan ulkona/kotona.

- Vältetään tarpeettomia lähikontakteja sekä harjoituksissa että harjoitusten ulkopuolella.

- Huomioidaan hyvä hygienia, pestään käsiä, aivastetaan, niistetään ja yskitään ohjeiden mukaisesti. Käytetyt räkäpaperit heitetään heti käytön jälkeen roskikseen.

- Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.