Uusi passikausi alkaa 1.5.2021

20.4.2021

Luistelu- ja toimihenkilöpassit kaudelle 2021-2022 ovat nyt ostettavissa. Osto tapahtuu TÄÄLTÄ.

Tulevan kauden passi on voimassa 1.5.2021-30.4.2022. Jokaisella Hämeenlinnan Taitoluistelijoissa luistelevalla tulee olla voimassa oleva harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

Passin ostamalla luistelija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Jos luistelijalla on ollut passi jo kuluneella kaudella, on hänellä valmiiksi profiili Hoikassa ja uutta rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä. Jos salasana on hukkunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite. 

HUOM! Kauden 2020-2021 vakuutuksettomat passit ovat voimassa 30.6.2021 saakka. Huomioithan kuitenkin, että Pohjolan Sporttiturva -vakuutuksen voimassaolo päättyy jo 30.4. Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua harjoituksiin tai leireille. Jos luistelijalla ei ole omaa urheilutapaturmat korvaavaa tapaturmavakuutusta, tulee uusi vakuutuksellinen passi olla ostettuna jo toukokuun harjoituksiin. Vakuutuksettomalla passilla harjoituksiin ja kesäleireille voi osallistua 30.6. asti.

·       Kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

·       Ei kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

Käännyttehän rohkeasti valmentajien puoleen, jos passin valinnassa on vaikeuksia.