Ilmoittaudu HTL:n taitoluisteluryhmiin ja osta passi kaudelle 2022-2023

12.5.2022

Ilmoittautuminen kaudelle 2022-2023


Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella ilmoittanut luistelijan ryhmiimme Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI! 

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”. Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=3786

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

  • Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

    2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

  • Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä.
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen". 

Ilmoittautumisen jälkeen sinun tulee ostaa luistelupassi kaudelle 2023-2024, jos et ole ostanut passia jo keväällä. Osto tapahtuu ilmoittautumisen tapaan Hoikassa kohdassa "Lisenssien osto". 

Tulevan kauden passi on voimassa 1.5.2023-30.4.2024. Jokaisella Hämeenlinnan Taitoluistelijoissa luistelevalla tulee olla voimassa oleva harrastaja- tai kilpailupassi. Luistelukoululaisille sekä H3-ryhmäläisille seura ostaa passit ja ne kuuluvat kausimaksuun. 

Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

Passin ostamalla luistelija sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Jos luistelijalla on ollut passi jo kuluneella kaudella, on hänellä valmiiksi profiili Hoikassa ja uutta rekisteröitymistä ei tarvitse tehdä. Jos salasana on hukkunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite. 

·       Kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

·       Ei kilpailevien luistelijoiden passit ja ohjeet ostoon löytyvät TÄÄLTÄ

Käännyttehän rohkeasti valmentajien puoleen, jos ilmoittautumisessa tai passin valinnassa on vaikeuksia.