Aikuisluistelu

Hämeenlinnan Taitoluistelijat tarjoaa aikuisille mahdollisuuden nauttia luistelun tuomasta ilosta yli 16-vuotiaille suunnatuilla tunneillaan. Olet sitten aloittelija tai jo vanha konkari olet tervetullut aikuisten tunneillemme. 10-kortilla pääset osallistumaan halutessasi sekä Fitness Skating-ryhmän että Old Star-ryhmän tunneille. 10-kortti ei vanhene.

Aikuisten ryhmät käynnistyvät syyskuussa 2022.

Fitness Skating

Kenelle? Fitness Skating on kuntoilua luistimilla. Tunti sopii sinulle, jos olet yli 16-vuotias, haluat kohottaa kuntoasi, saada lisää energiaa, pitää hauskaa ja jättää arjen stressin taaksesi. Aiempaa luistelukokemusta ei tarvita.

Missä ja milloin? Pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 11.00-11.50 Pohjantähti Areenassa. Ensimmäinen tunti 18.9.2022. Mukaan pääsee ympäri vuoden.

Hinta? 10 kerran kortti 195 € (kortti ei vanhene), kokeilukerta on ilmainen

Listätiedot: Mia Pyhäjoki, puh. 040 7343385

HUOM! Ostaaksesi 10-kortin tulee sinun ensin rekisteröityä Hoikassa ja tämän jälkeen pystyt ostamaan 10-kortin. Fyysisen 10-kortin saata vlamentajaltasi näyttämällä 10-kortista muodostunutta laskua. Tarkemmat ohjeet löydät sivun alareunasta.

Old Stars

Kenelle? Yli 16-vuotiaille entisille luistelijoille tai aikuisiällä taitoluistelusta innostuneille. Tunnilla harjoitellaan valmentajan ohjauksessa askeleita, piruetteja, hyppyjä sekä liukuja luistelijan omaa tasoa kehittäen.

Missä ja millon? Pääsääntöisesti lauantaisin klo 12.15-13.05 Metritiski Areenalla. Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan harjoitusajan aina etukäteen viikoittain vaihtuvasta harjoitusaikataulusta. Ensimmäiset harjoitukset 17.9.2022. Mukaan pääsee ympäri vuoden.

Hinta? 10 kerran kortti 195 € (kortti ei vanhene), kokeilukerta on ilmainen

Lisätiedot: Laura Kankainen, laurakankainen@hotmail.com

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden ryhmiin tapahtuu Hoikan kautta. Jos olet jo aikaisemmalla kaudella rekisteröitynyt Hoikaan tai esim. ilmoittanut lapsesi HTL:n ryhmiin Hoikan kautta, sinulla on jo olemassa olevat tunnukset. ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, VAAN TARPEEN VAATIESSA PALAUTA SALASANASI!

Jos käytät Hoikaa ensimmäistä kertaa, on sinun rekisteröidyttävä käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua ryhmiin. Jos olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan sivulle ”Sisäänkirjautuminen”.

Seuraavia ohjeita noudattamalla rekisteröidyt vaivattomasti. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee ja ohjelmaan rekisteröityy huoltaja; lapsi rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi, ja lapsen sähköpostiosoitteeksi merkitään huoltajan sähköpostiosoite.  Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden sähköinen ilmoittautumispalvelu:

HOIKA

Ryhmiin ilmoittautuminen:

(Mikäli olet jo rekisteröitynyt, siirry suoraan vaiheeseen 4.)

1. Ilmoittautuminen

Siirry ilmoittautumisohjelmaan osoitteesta:

Jos seura ei näy valmiina, valitse seuraksi "Hämeenlinnan Taitoluistelijat"ja klikkaa GO.

• Valitse "Rekisteröidy" ja täytä lomake. HUOM! Jos ilmoitata alaikäistä luistelijaa, täytä lomake ensin omilla tiedoillasi ja lisää vasta kirjautumisen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi.

2. Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla kirjautumisen jälkeen ja lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen HUOM! Seuran tiedotteet, laskutus yms. lähetetään järjestelmän kautta antamaasi osoitteeseen! Viestit saattavat toisinaan mennä roskaposti/tarjoukset -kansioon, seuraathan myös näitä.

3. Omat tiedot

Jos ilmoitat alaikäistä luistelijaa siirry "Omat tiedot" kohtaan, klikkaa lisää henkilö -kuvaketta ja rekisteröi uusi alikäyttäjä lapsesi tiedoilla. Jos olet täysi-ikäinen, voit siirtyä suoraan kohtaan 4.

4. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

• Siirry vasemmasta reunasta "ilmoittautuminen" kohtaan.
  • Valitse ilmoitettava henkilö.
  • Valitse haluamasi ryhmä Fitness Skating /Old Stars
  • Paina "Ilmoittaudu".
  • Tarkista ilmoittautumisen tiedot.
  • Paina "Hyväksy".
  • Paina "Päätä ilmoittautuminen".

5. Osta 10-kortti

• Palaa takaisin kohtaan "ilmoittautuminen".
  • Valitse valikosta 10-kortti ja paina "ilmoita"
  • Valitse ilmoitettava henkilö ja paina "jatka"
  • Tarkista, että henkilötietosi ovat oikein ja paina "jatka"
  • Valitse "lähetä"
  • Tämän jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Laskun näyttämällä saat valmentajaltasi fyysisen 10-kortin.

Muistathan maksaa laskun eräpäivään mennessä!