Luisteluleikkikoulun aloitus sunnuntaina 21.2.2021

1.2.2021

HPK:n ja HTL:n yhteinen Luisteluleikkikoulu käynnistyy sunnuntaina 21.2.2021. Koronarajoituksista johtuen ryhmäkokoihin sekä harjoitustunnin pituuteen on tehty pieniä muutoksia. Luistelijat jaetaan luisteluleikkikoulun ajaksi 8 hengen pienryhmiin. Pienryhmien harjoitustunnit kestävät 35 min. Yhtä aikaa jäällä harjoittelee kaksi pienryhmää kentän eri päädyissä omien ohjaajiensa johdolla.

Henkilörajoituksista johtuen vanhemmat eivät voi tulla jäälle lasten kanssa. Olemme kuitenkin perustaneet uuden vanhempi-lapsi-ryhmän, johon ovat tervetulleita kaikkein pienimmät luistelijat yhdessä yhden aikuisen kanssa. Tämän tunnin pituus on 30 min. Pienryhmässä on tilaa neljälle luistelija-vanhempiparille. Jäällä harjoittelee yhtä aikaa kaksi pienryhmää kentän eri päädyissä omien ohjaajiensa johdolla. Jo ennen helmikuun alkua luisteluleikkikouluun ilmoittautuneet ovat etusijalla ryhmiä täytettäessä. 

Kaikkien ryhmien harjoitukset pyritään järjestämään sunnuntaisin noin klo 17.00-18.05 välillä.

Tarkemmat ryhmäjaot ja harjoitusajat sekä toimintaohjeet lähetätään ilmoittautuneille viimeistään 15.2.2021.

LUISTELULEIKKIKOULU ON TÄYNNÄ KEVÄÄN 2021 OSALTA! Jos haluat ilmoittautua varasijalle, otathan yhteyttä laurakankainen@hotmail.com.