Ilmoittautuminen luisteluleikkikouluun ja kouluikäisten taitoluistelukouluun nyt avoinna!

28.1.2021

Haluatko aloittaa uuden hauskan harrastuksen? Ilmoittautuminen 2-6-vuotiaiden luisteluleikkikouluun sekä kouluikäisten taitoluistelukouluun on nyt avoinna! 

Luistelu kehittää sekä fyysisiä taitoja, kuten koordinaatiota, voimaa ja tasapainoa, mutta myös musikaalisuutta sekä ilmaisu- ja keskittymiskyä. Harjoituksissa keskitytään liikunnan ilon löytämiseen, saadaan uusia kavereita ja koetaan onnistumisen elämyksiä.

Kouluikäisten taitoluistelukouluun ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset luistelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja ja tutustutaan taitoluistelun elementteihin kuten kaariin, piruetteihin ja hyppyihin.

Huom, muuttunut päivämäärä! Kevätkausi alkaa sunnuntaina 7.2.2021

Harjoitukset sunnuntaisin klo 15.15-17.05. Oheisharjoitus klo 15.15-15.55 ja jääharjoitus 16.15-17.05

Lisätietoja ja ilmoittautumiset


HTL:n ja HPK:n yhteinen luisteluleikkikoulu on suunnattu 2-6-vuotiaille lapsille. Luisteluleikkikoulussa opetellaan luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia, välineitä ja musiikkia hyödyntäen. 

Lapset jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla pienryhmiin, joissa harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Kevätkausi alkaa 21.2.2021 (HUOM! Koronarajoituksista johtuen kauden alkua on siirretty!). Harjoitukset sunnuntaisin klo 17.15-18.00 Metritiski Areenassa. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Tervetuloa iloisen ja monipuolisen harrastuksen pariin!